Какво точно трябва да разберем за лазерната епилация
Ненужното по-голямо окосмяване по тялото абсолютно винаги е бил кошмарът на дамите.

Naturestetica: Естетичен център

Красивата половина от населението, за да стане с много нежна и красива кожа, се подлага на огромни процедури, за да премахне космите.
В битката с тях са в играта всички средства – електрически самобръсначки, кола маска, епилатор и още много неща.


В древни времена нежните половинки са ползвали остри камъни, сок от дървета, карамел, мед и дори комбинация с арсеник или гасена вар, като често пъти оставяли тежки следи по тяхната кожа. В сегашни години тези начини са както отживелица, хем методите не са се изменили кой знае колко.

Най-безболезненият, много бърз и ефективен начин си е самобръсначката.

Слабите страни му за съжаление са, също като добре разбирате, е в това, че много скоро на 2-рия ден космите поникват и след продължителното му прилагане те се превръщат в все по-черни, дебели и гъсти.

С най-голям дълъг резултат са методите, с които косъмът се премахва заедно с корена. Кола маската и епилаторът осигуряват точно този ефект, споделя с нас от Naturestetica: Естетичен център

И двете операции обаче са свързани с болка и време. Кола маската почти винаги се получава най-успешно, щом е направена от козметик в удачно за тази цел студио. Безсъмнено коства ценно време и много пари. В лични условия несъмнено може да се направи, но не много дами успяват да се преборят със задачата.


Щом се отнася до епилацията, тя се извършва вкъщи и е наложително да се заредите с спокойствие, доста свободно време и място, където косъмчетата спокойно да падат и веднага след това да са почистени.

Както много ясно се вижда, повечето от тези варианти притежават своите предимства, но и имат немалки недостатъци, а на края космите продължават да си изникват и да изискват от нас и през няколко дни да ги отстраняваме.

Какво друго трябва да знаем за лазарнате епилация?


Това, което би трябвало да знаете малко преди да започнете епилация с лазер е, че е необходимо косъмчетата да не бъдат махани от коренчетата поне три-четири седмици точно преди това. Принципно, толкова, колкото по-силен е косъмът или много по-гъсто окосмяването, толкова по-добър е резултатът след няколко посещения.
И да, няма как нещата да се случат с вълшебство след едно-две процедурни посещения, медицината още не е достигнала до толкова голямо ниво.
Нужни са поне 6 процедури, за да се премахне окосмеността и ефектът да се бъде за дълго време.

Преди да започнете лазерна епилация, космите наложително е да са обръснати. Задължително трябва да бъдете запознати с процедурата от страна на специалистите, които сте избрали да посетите.

Ако наистина центърът за лазерна епилация, когото сте открили, е много точен и надежден, то експертите в него никога няма да ви заблудят, че методът е напълно без болка и ще отстрани косъмчетата на СТО% и завинаги.
За всякакви въпроси и отговори, които ви притесняват, се отправете към експерт дерматолог. Не се излагайте на процедура без да знаете какво точно представлява тя и не се оставяйте да бъдете подвеждани.

Какво трябва реално разберем за лазерната епилация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *